27 Haziran 2009 Cumartesi

Kanatlandık :)

Kilo vermeye devam.. Daha önce de bahsettiğim kitap sayesinde 61 sularında gezen ben artık 53 semalarındayım.. Yani uçuyorum :)) Şiddetle tavsiye ediyorum, eğer herşeyi denedim ama kilo veremiyorum diyenlerdenseniz bizim gibi, bu kitabı mutlaka okuyun, kendinizi, kafanızı diyete hazırlayın ve verilen listeye mutlaka uyun.. Sonra benim gibi eski kıyafetlerin bol gelmesi lüksünü yaşayın, alışverişe bahane olsun :))
Her ne kadar ikimizin bloğu olsa da sadece yazar olarak benim işlevselliğim kimsenin gözünden kaçmamış olsa gerek.. Coşkun napıyor? Her gün blog sayfasını açıp Burcu bişey yazmış mı acaba diye kontrol etmekten başka bişey yapıyorsa blogla ilgili işte ondan benim haberim yok!!
O yazmasa da ben ondan da haberler vereyim: 12 kilo vermenin hafifliğini yaşıyor kendisi.. Tartılar dile gelse de konuşsa ikimizin halini :))
Sonuç olarak mutluyuz huzurluğuz, hafifiz...

2 yorum:

A.Ş.K dedi ki...

süper bişey bu hemen bakmalıyım o kitaba hemen

erkek milleti ne yapar tembellikten başka zaten :))) nası olsa yazılmışı var deyip post da yazmazlar :)

Josh dedi ki...

Erkek milleti, ayrımcılığına son sevgili gofret gerçekten yoğun bir dönemden geçiyorum gündüz hiç vaktim olmuyor ve akşam da Burcu'da internet yok... Neyse bu arada Burcu gibi yanlış yazacağıma hiç yazmam daha iyi çünkü ben 12 değil tam tamına 17 kilo verdim, ama en kısa sürede kendim yazacağım bir yazıyla döneceğim blogumuza...